Wil je komen kijken of wil je lid worden?

Heb jij zin om te komen kijken en ontdekken, zelf een expeditie te organiseren of misschien zelfs wel een reis naar het buitenland te maken? Of vind je het gewoon super leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te spelen ? Dan is Scouting Huysmangroep echt wat voor jou!

Vind je het ook leuk lid te worden van de Huysmangroep III in Zwolle? Dat kan. Je mag eerst 3 keer komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en maakt voor het eerst kennis met Scouting en de Huysmangroep. Mocht je het toch niets vinden, ben je nergens toe verplicht. Vind je het leuk, dan meld je je definitief aan via het inschrijfformulier en kun je iedere week komen. Als je een paar maanden lid bent word je geïnstalleerd, op dat moment hoor je er echt bij!

Omdat de opkomsten (bijeenkomsten) wel eens op een andere locatie zijn dan ons clubgebouw is het handig dat de leiding contact met jou op neemt. Door het onderstaande formulier kom je in contact met de juiste speltakleiding. De leiding maakt dan een afspraak met jou. Heb je interesse om leiding te komen geven, stuur dan een mail naar voorzitter-vereniging@huysmangroep.nl.

LET OP de Welpen Shanti-horde hebben op dit moment een ledenstop en geen plek op de wachtlijst!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van de ingevulde gegevens door deze website.Door een formulier te sturen via onze website ga je akkoord met het privacybeleid

Lid worden? vul bovenstaand formulier in

Na de derde keer kijken ontvang je van de leiding een inschrijfformulier die je gezamenlijk met je ouders en speltakleiding in kunt vullen. Je kunt deze ook al thuis invullen en meenemen. Dit formulier is te downloaden van de site:

Invullen in Word mag, maar de speltakleiding moet een papieren en ondertekende versie hebben.

lid worden kom kijken huysmangroep scouting zwollelid worden kom kijken huysmangroep scouting zwollelid worden kom kijken huysmangroep scouting zwolle