Scoutinggebouw huren – De Blokhut in Heino, een tweede Huys

Wilt u een scoutinggebouw huren? hier vindt u meer informatie over onze blokhut in Heino (omgeving Zwolle, Overijssel) de blokhut heino scoutinggebouw huren

De Huysmangroep III is de trotse bezitter van een tweede gebouw. Het gaat om een eenvoudige blokhut. De Blokhut is een klein houten gebouw op een perceel bos te midden van de weilanden en bossen in Heino.

Benedenverdieping & Bovenverdieping

De benedenverdieping (5×7 meter) kent een eenvoudig keukenblok met stromend koud water een 4 pits gasplaat op butagas,  een houtkachel (neem voldoende droog haardhout mee). Ook staat er beneden meubilair om met een grote groep binnen of buiten te zitten. Op de bovenverdieping(vlakke vloer 4×7 meter.) kunnen zo´n 15 a 20 personen slapen op eigen matjes en slaapzakken.

 

Sanitair & facilitairscoutinggebouw huren kampvuur heino

Keukeninventaris zoals borden, mokken, bestek, pannen en eetgerei voor 20 personen, is te huur voor € 7,50 per huurperiode. Verder is er een aanbouw met toilet en wasgelegenheid met 3 koud waterkranen. Er is dus
geen warm waterkraan en ook geen douche!  Ook is er geen elektriciteit.

Verlichting gaat met zonnepaneel met accu. In de winter kan het zijn dat er geen verlichting is door gebrek aan zon. Op het systeem zitten 2 USB poorten waarmee je telefoons kunt laden.

Buiten overnachten

Het omliggende terrein is geschikt om tenten op te zetten, er zijn vele prachtige plekken hiervoor. Het is een van de weinige, zeer rustige ,geluids-en lichtarme plekken in ons land. Andere bebouwing is op grote afstand. Door de stilte draagt elk geluid ver en dat is de reden ,dat er van de huurders gevraagd wordt geen (lawaai)overlast te veroorzaken tijdens het verblijf!

Verhuur

De Blokhut wordt verhuurd aan leden van Scouting Nederland of iedereen die een link heeft met de Huysmangroep.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beheerder via het contactformulier. De Huysmangroep behoudt zich te allen tijde het recht voor om de Blokhut niet te verhuren indien uw activiteiten niet aansluiten bij haar doelstelling en/of de verhuur schadelijk is voor het gebouw, het terrein of de goede verstandhouding met haar buren. De beheerder beslist hierover.
Wilt u dit scoutinggebouw huren? vul dan het aanvraagformulier in -> Aanvraagformulier