Elke leeftijdsgroep (i.e. speltak) heeft in principe één oudervertegenwoordiger, heeft een groep meerdere speltakken in een leeftijdsgroep dan hebben deze speltakken gezamenlijk één oudervertegenwoordiger. Deze oudervertegenwoordigers zijn ouders van kinderen die bij die speltak zitten.

De oudervertegenwoordigers vertegenwoordigen, de naam zegt het al, de belangen van de kinderen die lid zijn van de groep, en daarmee indirect ook de belangen van de andere ouders. Ze vergaderen mee in de groepsraad en zijn – naast de leiding – het aanspreekpunt voor de andere ouders. Andere ouders die bepaalde punten willen aankaarten of problemen hebben met de speltakleiding, kunnen bij de oudervertegenwoordiger terecht.

Ben jij ouder/verzorger, en wil je in de vergadering iets (laten) bespreken, of heb je een onderwerp dat moet worden aangekaart? dan kun je dit direct via de speltakleiding doen, maar ook via de oudervertegenwoordigers. De vertegenwoordiger van de speltak zal zich hard maken voor de stem van de ouders binnen de Huysmangroep.

Mail de oudervertegenwoordigers op: oudervertegenwoordigers@huysmangroep.nl