De Huysmangroep heeft een fotoalbum, hier worden al onze foto’s bewaard van opkomsten en kampjes, om privacy redenen zijn niet alle foto’s toegankelijk voor iedereen, zo kunt u alleen bij de foto’s als u jeugdlid of ouder(s)/verzorger(s) bent.

Fotoalbum bekijken voor ouders

Als u ouder/verzorger bent van een jeugdlid dat bij ons op scouting zit krijgt u het wachtwoord om in te loggen op het gedeelte waar de foto’s van uw kind te zien zijn, dat kunt u doen via deze link:

Fotoalbum voor speltakken

Heeft u geen wachtwoord ontvangen? Vraag dan bij de speltakleiding om een wachtwoord. U kunt de foto’s bekijken en downloaden, het kan ook zijn dat u hier naast foto’s ook video’s of andere documenten vindt.

 

Fotoalbum bekijken voor Huysmanleden

In dit fotoalbum staan bijvoorbeeld foto’s van ons clubgebouw, (jubileum)feesten, en andere (leiding)uitjes

Fotoalbum voor Huysmanners

Voor inloggegevens kun je mede-huysmanners vragen of een mailtje sturen naar pr@huysmangroep.nl.

 

Fotobeheer voor stafleden en andere huysmanners

Huysmanners en stafleden kunnen foto’s beheren, toevoegen, verwijderen en mappen aanmaken. Als je alleen de foto’s wilt bekijken, gebruik dan de link hierboven.

Fotobeheer

Voor inloggegevens kun je mede-huysmanners vragen of een mailtje sturen naar pr@huysmangroep.nl.

 

Fotobeheer mobiele en desktop App

Naast de webinterface van STACK heb je ook altijd de mogelijkheid om je STACK via een applicatie op je desktop of de mobiele app te gebruiken. De Android en iOS app kun je in Play store en respectievelijke App store downloaden.stack_ios1

Dit is handig voor stafleden die foto’s willen uploaden vanaf hun mobiele apparaat.

Wanneer je STACK App geïnstalleerd hebt vanuit de App Store en je opent deze, zul je als eerste het serveradres van je STACK moeten invoeren, dat is: huysmangroeppr.stackstorage.com